RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Україна сенсаційно розгромлена в Лізі націй: відеоогляд

Збірна України крупно поступилася збірній Словаччини в заключному матчі групового етапу Ліги націй в Дивізіоні В.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Словаччина - Україна.

Українці провели цей матч без кількох гравців основи (допомогти "жовто-синім" не могли Андрій Ярмоленко, Марлос, Ярослав Ракицький та Роман Яремчук), а тренерський штаб вирішив вдатися до експеріменту і випробувати схему з трьома центральними захисниками.

Перший тайм з новою для себе схемою українці провалили - Словаччина домінувала на полі і заслужено пішла на перерву з перевагою в два голи (один з них українці пропустили після грубої помилки Дениса Бойка).

Після перерви Україна повернулася в гру завдяки красивому голу Євгена Коноплянки, однак в наступні п'ятнадцять хвилин словаки забили двічі і зняли всі питання про переможця матчу.

У кінцівці матчу українці володіли ініціативою, але більше відзначився не змогли. У той же час вже в компенсований час Віктор Циганков ледь не відправив м'яч у власні ворота, влучивши в поперечину.

Таким чином, українська збірна, яка достроково завоювала перше місце в своїй групі, завершила груповий етап з 9 очками в активі. Словаки набрали перші 3 очки і посперечаються з Чехією за збереження прописки в Дивізіоні В.

Відзначимо, що для України ця поразка стала першою за рік. У попередній раз підопічні Андрія Шевченка програвали ще в жовтні 2017 року, після чого видали девятіматчевую серію без поразок.

СЛОВАЧЧИНА - УКРАЇНА: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Словаччина - Україна - 4:1
Голи: Руснак, 6, Куцка, 26, Зрелак, 2, Мак, 61 - Коноплянка, 47

Словаччина: Дубравка, Пекарік, Шкртел, Шкрініар, Ганцко, Грегуш, Руснак, Куцка (Беро, 30), Гамшик, Мак (Стох, 68), Зрелак (Дюриш, 82).

Україна: Бойко, Караваєв, Бурда, Кривцов (Пластун, 14), Матвієнко, Зінченко, Степаненко, Малиновський, Циганков, Борячук (Коваленко, 62), Коноплянка (Шапаренко, 64).

Попередження: Грегуш - Бурда, Степаненко, Пластун.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ