RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Барселона" здобула перемогу в яскравому матчі Ліги чемпіонів: відеоогляд

У п'ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Барселона" в Нідерландах грала з ПСВ. У видовищному поєдинку каталонці здобули перемогу з рахунком 2:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу ПСВ - "Барселона".

У першому таймі команди створили чимало моментів, а найкращі шанси відзначитися були у ПСВ, Після дальнього удару Гастона Перейро "Барселону" врятувала штанга, а після удару головою від Люка Де Йонга - перекладина.

Рахунок у матчі був відкритий в середині другого тайму - Лео Мессі отримав пас від Усмана Дембеле, протягнув м'яч в штрафну і сильно пробив в ближній кут. Ще через десять хвилин каталонці подвоїли перевагу - Мессі зі штрафного виконав передачу на Жерара Піке, а той з одинадцяти метрів у дотик переправив м'яч у сітку.

Під кінець зустрічі ПСВ створив ряд небезпечних моментів, і все ж забив - Де Йонг відправив м'яч у сітку ударом головою.

Нагадаємо, "Барселона" ще до цього туру забезпечила собі вихід в плей-офф. Тепер же, набравши 13 очок, каталонці гарантували собі перше місце в групі. У ПСВ залишилося 1 очко.

Цікаво, що "Барса" в рекордний двадцятий раз виграла групу в Лізі чемпіонів.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

ПСВ - "Барселона" - 1:2
Голи: Де Йонг, 83 - Мессі, 62, Піке, 70

ПСВ: Зут, Думфріс, Віргевер, Швааб, Анхеліньо, Перейро (Мален, 72), Хендрікс (Гутьєррес, 72), Росаріо, Бергвейн (Ромеро, 79), де Йонг, Лосано

"Барселона": Тер Штеген, Семеду, Піке, Ленгле, Альба, Ракітіч, Бускетс, Відаль, Дембеле (Д. Суарес, 80), Мессі, Коутіньо (Малком, 70)

Попередження: Хендрікс, Гутьєррес, Де Йонг - Альба, Піке

Як повідомляв "Апостроф", в іншому матчі цієї групи "Тоттенхем" мінімально обіграв "Інтер".