RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Російський топ-клуб зганьбив "Реал" у Лізі чемпіонів: відеоогляд

Мадридський "Реал" в заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів приймав російський ЦСКА. Зустріч завершилася сенсаційною поразкою мадридців з рахунком 0:3.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Реал" - ЦСКА.

У першому таймі "Реал" втратив два відмінні шанси засмутити суперника. Обидва рази забивати міг Марко Асенсіо, але спершу він пробив у хрестовину, а потім, опинившись перед Ігорем Акінфеєвим - прямо в голкіпера.

У той же час ЦСКА свої шанси використав - Федір Чалов отримав м'яч на вході в штрафну і з лівої пробив під штангу, а наприкінці тайму Георгій Щенніков не схибив на добиванні.

У другому таймі "армійці" забили ще раз - після пасу Миколи Влашича точного удару в дальній кут завдав Арнор Сігурдссон. "Реал" же так і не зумів відзначитися хоча б один раз і перервав свою феноменальну серію - раніше "вершкові" забивали в 44 поспіль домашніх матчах Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що "Реал" зазнав другої поразки в поточному розіграші ЛЧ, і обидва рази "вершкові" програли ЦСКА. Для "Королівського клубу" ця поразка стала першою на "Сантьяго Бернабеу" в Лізі чемпіонів з 2009 року.

Проте мадридці зберегли перше місце в своїй групі. У той же час ЦСКА, незважаючи на перемогу, не зумів пробитися в Лігу Європи - в паралельному матчі "Вікторія" обіграла "Рому" і випередила "армійців" за особистими зустрічами.

"Реал" - ЦСКА - 0:3
Голи: Чалов, 37, Щенніков, 43, Сігурдссон, 73

"Реал": Куртуа, Одріосола, Вальєхо, Санчес, Марсело (Карвахаль, 74), Вальверде, Льоренте (Кроос, 58), Іско, Асенсіо, Бензема (Бейл, 46), Вінісіус

ЦСКА: Акінфєєв, Фернандес, Набабкін, Бекао, Магнуссон, Щенніков, Влашич, Бістровіч, Обляков (Кучаев, 89), Чалов (Ернандес, 84), Сігурдссон (Нисимура, 90+4)

Попередження: Вальверде - Щенніков

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД ВСІХ ІГОР

"Апостроф" також опублікував відеоогляд іншого матчу цієї групи "Вікторія" - "Рома".