RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Нещасливий Київ: "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів - відеоогляд

Донецький "Шахтар" в шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів на "Олімпійському" в Києві не зумів обіграти "Ліон" і пройти в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Ліон".

"Ліон" міг забивати першим, але Андрій П'ятов врятував "гірників" після виходу один на один від Бертрана Траоре. Крім того, в першому таймі гості упустили ще кілька нагод відзначитися. У той же час "Шахтар" реалізував свій єдиний момент за тайм - комбінацію "гірників" після пасу Ісмаїлі завершив Жуніор Мораес.

Після перерви "Ліон" володів перевагою і зумів втілити її в забиті гол - Набіл Фекір отримав м'яч метрах в п'ятнадцяти від воріт і завдав красивого обвідного удару.

ШАХТАР - ЛІОН: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

У "Шахтаря" був момент, щоб повернути собі лідерство, але Антоні Лопеш відбив удар Ісмаїлі з гострого кута.

Таким чином, "Шахтар" набрав 6 очок, посів третє місце в групі F і відправляється в Лігу Європи. "Ліон" (8 очок) вийшов в плей-офф з другого місця в групі.

"Шахтар" - "Ліон" - 1:1
Голи: Мораес, 22 - Фекір, 65

"Шахтар": Пятов, Кривцов, Ісмаїлі, Матвієнко, Хочолава (Бутко, 46), Майкон, Степаненко, Коваленко (Кайоде, 83), Марлос (Болбат, 87), Тайсон, Мораес.

"Ліон": Антоні Лопеш, Тете, Марсал, Менді, Денайер, Марсело, Ауар, Тузара, Фекір (Дюбуа, 89), Траоре (Ндомбеле, 72), Депай (Дембеле, 80),

Попередження: Марсал (8), Фекір (68), Болбат (87).

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД ВСІХ ІГОР

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Перший тайм

Другий тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що київські фанати висловили невдоволення тим, що "Шахтар" проводив матч на "Олімпійському".