RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В Європі пред'явили звинувачення групі російських біатлоністів

Поліція Австрії пред'явила звинувачення російським біатлоністам, серед яких лідер національної команди Антон Шипулін. Їх звинувачують у порушенні антидопінгових правил у 2017 році, повідомив російський спортивний телекоментатор Дмитро Губернієв.

До списку обвинувачених росіян потрапили тренер Олександр Касперович, лікарі Артем Кринцілов та Євген Шутов, масажисти Олександр Селявкін та Дмитро Топичканов, біатлоністи Євген Гаранічев, Олександр Логінов, Антон Шипулін, Олексій Волков та Ірина Старих.

"Кілька годин тому в розташування збірної Росії з біатлону нагрянула австрійська поліція. Перед вами список спортсменів, тренерів, лікарів і масажистів, кому висунуто звинувачення в порушенні антидопінгових правил під час чемпіонату світу в Хохфільцені в 17-му році. В Австрії це кримінальний злочин. Всі, хто вказаний в цьому списку, зобов'язані дати свої пояснення поліції", - написав Губернієв в Instagram.

Він висловив здивування, чому з перевірками прийшли саме зараз.

"За останні кілька років наша команда регулярно проходила і проходить допінг-тести, і питань немає. А тепер вони є у австрійської поліції", - зазначив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий біатлоніст пройшовся по росіянину, який виграв медаль після допінг-скандалу.