RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Там справжні люди: Усик розповів про свої поїздки на Донбас

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик розповів про те, як відвідував українських військових на Донбасі.

Про це Усик розповів в інтерв'ю проекту "Сильні. З Оксаною Гнатишин".

"Я туди їздив по-людськи. Мені сподобалося те, що я поспілкувався з ними, і вони дуже тепло мене прийняли. Подивився, що там не дуже добре... Там відбуваються дуже погані речі - люди вмирають. Але там справжні люди", - сказав Усик під час розмови з ведучою.

"Там потрібно розмовляти про Бога. Він там серед хлопців, оберігає і допомагає. Але через дурість люди йдуть на той світ. Важко про це говорити, важко там перебувати. Їм потрібна людська допомога. А зброя... Потрібно зловити золоту рибку і загадати бажання, щоб вся зброя у всьому світі зникла. А ще щоб мізки у людей з'явилися", - зазначив Усик.

"Я подивився, як живуть хлопці. Я приїжджаю відкрито поспілкуватися з хлопцями, розвеселити їх. І вони відповідають симпатією. Але видно, що хлопці знаходяться на небезпечному місці. Вони зі мною поспілкувалися, були розслаблені, як тільки я поїхав - у них починається небезпечне життя. Там страшно. Коли я туди приїхав, і пару раз гримнуло, то у мене пульс піднявся", - також сказав український боксер в сюжеті до інтерв'ю.

Як повідомляв "Апостроф", Усик також заявив, що не нудьгує по окупованому Криму.