RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Грошей немає: відомий російський допінгіст звернувся за фінансовою допомогою

Російський керлінгіст Олександр Крушельницький, який був позбавлений медалі Олімпіади-2018 через вживання допінгу, звернувся за фінансовою допомогою на сплату мита за розгляд апеляції в Спортивному арбітражному суді (CAS) у справі про порушення антидопінгових правил.

Агент Крушельницького Андрій Митьков на своїй сторінці в Facebook заявив, що спортсмен не може знайти 1 тисячу швейцарських франків (трохи більше тисячі доларів).

"Не дивлячись на поданий в ICAS запит про безкоштовну юридичну допомогу, не пізніше п'ятниці, 11 січня, необхідно сплатити мито - 1 тис швейцарських франків. У цьому випадку справу буде відкрито. В іншому - ні. Грошей немає, самі знайти поки не можемо. Якщо якась небайдужа людина зможе допомогти Саші фінансово в його прагненні докопатися до істини - будемо вдячні", - написав Митьков.

Нагадаємо, на ОІ-2018 Крушельницький в дуеті зі своєю дружиною Анастасією Бризгаловою завоював бронзові нагороди. Однак допінг-проба керлінгіста дала позитивний результат на мельдоній. Російський дует був позбавлений нагород, а також CAS відсторонив Крушельницького від участі у змаганнях на чотири роки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що президент МОК зробив дивну заяву про допінговий скандал у російському спорті.