RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Український футболіст передав привіт росіянам, святкуючи гол: опубліковано відео

Український півзахисник Олександр Зінченко під час святкування свого дебютного гола за "Манчестер Сіті" передав привіт російським геймерам.

Про це повідомляє Eurosport.ru з посиланням на одного з геймерів Артема Нечаєва.

Зінченко відсвяткував свій гол, зобразивши кидок м'яча в баскетбольну корзину. Так українець передав привіт відомим російським гравцям в FIFA "Нечаю" і "Герману Ель Класико", які свої голи відзначають аналогічним жестом.

"У нас на каналі є формат, в якій одна з рубрик називається "Зінченко тижня", де ми іржемо над ним. Він помітив і підписався. З тим пір іноді спілкуємося в діректі

Святкування придумав Герман, ми його з ним робимо, коли в челленджах забиваємо. Зіна своїм жестом так привітав Германа з днем народження. Я уточнив після матчу, чи правильно я зрозумів адресата. Зінченко сказав, що правильно. Вчора змонтував в "сторіс" його святкування. Він відповів смайлом "клас", - розповів "Нечай".

"Поки ми ще не зустрічалися із Зінченком. Намагалися влітку в Москві перетнутися під час ЧС. Але так і не вийшло. Тепер плануємо пригнати до нього в Манчестер, через місяць десь", - додав геймер.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Україні затримали футболіста з Криму.