RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зникнення літака з відомим футболістом: в Британії зробили невтішний прогноз

Джон Фітцджеральд, який є головою пошукової групи зниклого літака з нападаючим "Кардіффа" Еміліано Салой, вважає, що футболіст і пілот, швидше за все, не вижили в результаті катастрофи.

Слова Фітцджеральда призводить Sofoot.

"Вчора ми вели пошукові роботи до півночі, потім відновили їх вранці. Погода вчора була холодною, йшов дощ, а вночі спустився густий туман. Зараз погода відмінна, а море спокійне. Якщо літак впав у воду, то шансів вижити в них немає. Вода дуже холодна, близько 10-11 градусів. Людина без захисту виживе в таких умовах не більше години.

Коли зв'язок було втрачено, літак знаходився в 24 кілометрах від найближчої суші. При їх висоті вони могли пролетіти не більше чотирьох кілометрів. Тому навряд чи їм вдалося дотягнути до острова. Якби вони були в зоні досяжності, ми б їх вже знайшли. Напевно, у літака були технічні проблеми, хоча це був хороший борт. Якщо вони загинули, то ми знайдемо тіла, але це може статися, як сьогодні, так і через дві-три тижні. Там сильна течія.

Я виключаю, що хтось залишився в живих. Це моя думка, але я не вірю, що у них був шанс вижити", - сказав Фітцджеральд.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що пілот літака з Салой просив екстрену посадку на острові Гернсі перед тим, як зв'язок з ним перервався.