RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

І VAR не допоміг: "Атлетіко" впевнено обіграв "Ювентус" в Лізі чемпіонів - відеоогляд

У першому матчі 1/8 фіналу мадридський "Атлетіко" на своєму полі обіграв туринський "Ювентус" з рахунком 2:0. Зустріч пройшла в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Атлетіко" - "Ювентус".

У першому таймі йшла рівна боротьба практично без моментів. Можна виділити лише небезпечний удар Кріштіану Роналду зі стандарту. В середині тайму арбітр міг призначити пенальті у ворота "Ювентуса" після падіння Дієго Кости, але після використання системи відеоассістента (VAR), поставив тільки штрафний.

У другому таймі господарі змінилися і повністю переграли суперника. Спочатку Дієго Коста втік один на один, але пробив повз ворота. Потім Антуан Грізманн перекинув голкіпера, але влучив у поперечину. Незабаром Альваро Мората ударом головою послав м'яч у сітку, але арбітр знову використав VAR і скасував гол, зафіксувавши фол з боку форварда. Але все-таки "матрацники" дотиснули суперника. Спочатку Хосе Хіменес відзначився після подачі з кутового, а потім Дієго Годін забив гол після стандарту.

У кінцівці зустрічі у "Ювентуса" були шанси скоротити розрив у рахунку. Спочатку Роналду вивів знайшов Федеріко Бернардескі на лінії штрафного, але його удар відбив Облак. А потім сам Роналду з близької відстані пробив головою повз ворота.

АТЛЕТІКО - ЮВЕНТУС: ВІДЕО ГОЛІВ

Матч-відповідь відбудеться в Турині 12 березня.

"Атлетіко" Іспанія - "Ювентус" Італія - 2:0 (0:0)

Голи: Хіменес (78), Годін (83)

"Атлетіко": Облак, Хіменес, Філіпе Луїс, Хуанфран, Годін, Сауль, Парті (Лемар, 61), Родрі Ернандес, Коке (Корреа, 67), Грізманн, Дієго Коста (Мората, 58).

"Ювентус": Щесни, Бонуччі, Алекс Сандро, Де Шильйо, К'єлліні, Бентанкур, Пьянич (Джан, 73), Матюїді (Канселу, 84), Роналду, Дібала (Бернардескі, 80), Манджукич.

Попередження: Дієго Коста (8), Парті (45), Алекс Сандро (55), Грізманн (89).