RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Нелогічний розгром: "Барселона" вибила "Реал" з Кубка Короля - відеоогляд

У матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Іспанії "Барселона" розгромила "Реал" з рахунком 3:0 і вийшла у фінал турніру. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Барселона".

Матч пройшов з перевагою "Реала", але королівському клубу жахливим чином не щастило при завершенні атак. У першому таймі гравці "Реала" цілком могли вигравати з перевагою в три м'ячі, але двічі Вінісіус і ще один раз Бензема не зуміли забити з близької відстані.

А на початку другого тайму сталося покарання за невикористані моменти, Суарес замкнув простріл Дембеле. "Реал" не склав руки і кинувся відіграватися. Найреальніший шанс мав Регілон, але його удар головою незбагненним чином витягнув з кута тер Штеген. В середині другого тайму Дембеле знову классно виконав простріл, і Варан в боротьбі з Суаресом відправив м'яч у свої ворота. Всього через кілька хвилин Суарес заробив пенальті і сам же його реалізував.

РЕАЛ - БАРСЕЛОНА: ВІДЕО ГОЛІВ

2 березня "Реал" і "Барселона" зустрінуться знову, цього разу в матчі чемпіонату Іспанії. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію цього матчу.

"Реал" Мадрид - "Барселона" - 0:3 (0:0) - перший матч - 1:1

Голи: Суарес (50, 73, з пенальті), Варан (69, автогол)

"Реал": Навас, Варан, Регілон, Карвахаль, Рамос, Модріч, Каземіро (Вальверде, 75), Васкес (Бейл, 68), Кроос, Вінісіус Жуніор (Асенсио, 81), Бензема.

"Барселона": тер Штеген, Лангле, Піке, Альба, Серджіо Роберто, Ракітіч, Бускетс (Артур, 86), Дембеле (Коутіньйо, 75), Нельсон Семеду, Мессі, Суарес (Відаль, 78).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що феєрична гра Мессі принесла "Барселоні" перемогу над "Севільєю".