RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Сьогодні спалили, завтра відріжуть: у російського футболіста-дебошира виникли серйозні проблеми в СІЗО

Нападник "Зеніту" Олександр Кокорін отримав опіки під час лікування в СІЗО "Бутирка".

Про це розповів адвокат гравця Андрій Ромашов в інтерв'ю "Чемпіонату".

Футболістові завдали опіки під час електрофорезу. В результаті процедури у форварда з'явилися опіки шкіри і м'язової тканини на нозі, а потім у нього почалося нагноєння.

"Ось так Саша проходить курс лікування. Єдина вигода, яку можна отримати з цього, - зберегти ногу. Ми вирішили опублікувати це не для того, щоб когось в чомусь викрити, а для того, щоб більше лікарі цього не допустили. Сьогодні вони спалили, а завтра відріжуть, не дай бог.

Нам сказали, що в СІЗО у Саші встановлено нормальний стан здоров'я. При цьому ніяких документів зі слідчого ізолятора немає. Є тільки довідка на момент першого судового засідання щодо обрання запобіжного заходу. У ній лікар СІЗО зазначає, що Кокорін може бути доставлений до суду - і все! Це що, перевірка стану здоров'я? Ви думаєте з приводу опіків ніхто не знав? Це сталося близько 12 днів тому. Тільки ледачому з правоохоронних органів було невідомо перед судом, що це сталося", - сказав Ромашов.

Нагадаємо, що 8 жовтня Кокорін разом з братом Кирилом, другом Олександром Протасовіцьким і півзахисником "Краснодара" Павлом Мамаєвим побили трьох осіб в Москві. В результаті їх дій постраждали генеральний директор "НАМІ" Сергій Гайсин, чиновник Мінпромторгу Денис Пак, а також водій Віталій Соловчук. Обвинувачені знаходяться в СІЗО вже більше чотирьох місяців. В даний момент термін їх арешту закінчується 8 квітня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що заарештований російський футболіст став зіркою "Бутирки".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол