RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Порту" в драматичному матчі здобув путівку до чвертьфіналу Ліги чемпіонів: відеоогляд

У Португалії місцевий "Порту" приймав італійську "Рому" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Дракони" здобули перемогу з рахунком 3:1 (1:0 дод. час).

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Порту" - "Рома".

Після поразки з рахунком 1:2 в Римі португальцям потрібно було обов'язково забивати, що їм вдалося вже в середині першого тайму зусиллями Тікіньо. У ситуацію втрутився капітан римлян Де Россі, який незабаром після пропущеного м'яча відзначився з пенальті.

У другому таймі господарі поля продовжували тиснути суперника в пошуках шансу знову вийти вперед і їм це вдалося через 10 хвилин після відновлення гри, коли голом відзначився Марега.

ПОРТУ - РОМА: ВІДЕО ГОЛІВ

Гра перейшла в додатковий час, за три хвилини до завершення якого Теллес точним ударом з пенальті подарував своїй команді путівку в чвертьфінал турніру.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

Порту - Рома 3:1

Голи: Тікіньо, 26, Марега, 54, Теллес, 117 - Де Россі, 37 (пен.)

Порту: Касільяс, Мілітан (М. Перейра, 103), Феліпе, Пепе, Теллес, Отава (Ернані, 94), Еррера, Данілу, Корона (Браїмі, 69), Марега, Тікіньо (Фернандо, 78).

Рома: Ольсен, Карсдорп (Флоренці, 55), Маркано (Крістанте, 77), Манолас, Жуан Жезус, Коларов, Дзаньоло, Де Россі (Пеллегріні, 45+4, Шик, 96), Нзонзі, Перотті, Джеко.

Попередження: Еррера, Данілу, Пепе, Теллес - Дзаньоло, Карсдорп, Джеко, Пеллегріні, Флоренці