RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Зеніт" зганьбився в Лізі Європи через помилки Ракицького: відеоогляд

Російський "Зеніт" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи на своєму полі програв "Вільярреалу", який займає вісімнадцяте місце в поточному чемпіонаті Іспанії.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Зеніт" - "Вільярреал".

Провальний матч в складі "Зеніту" провів український захисник Ярослав Ракицький. Найбільш грубою була помилка українця при другому голі "Вільярреала" - Ракицький програв Жерару Морену верхову боротьбу, і іспанець точно пробив головою.

Невпевнено українець діяв і при першому голі, коли при стандарті біля воріт "Зеніта" відразу два суперника залишилися на самоті на лінії воротарського, і при третьому взятті воріт, коли не зміг перервати передачу в штрафну, дозволивши гравцеві "Вільярреала" оббігти себе і підхопити м'яч , що в подальшому призвело до голу.

Матч-відповідь відбудеться 14 березня

"Зеніт" - "Вільярреал" - 1:3

Гол: Азмун, 35 - Іборра, 33, Морено, 64, Морланес, 72

"Зеніт": Луньов, Смольников, Іванович, Ракицький, Кузяєв, Мак (Шатов, 74), Оздоєв (Заболотний, 88), Барріос, Дріуссі, Дзюба, Азмун (Ернані, 75)

"Вільярреал": Фернандес, Альваро, Фунес Морі, Віктор Руїс, Мігелон, Форнальс (Касорла, 81), Іборра, Морено (Бакка, 85), Коста, Морланес (Касерес, 73), Чуквезе

Раніше "Апостроф" повідомляв про те. що в Росії підтримали рішення Андрія Шевченка не викликати в збірну України Ярослава Ракицького.