RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Годувати сім'ю, поки не здохну: знаменитий український футболіст розповів, навіщо поїхав в Росію під час війни

Відомий український форвард Євген Селезньов пояснив, чому в 2016 році він перейшов в російську "Кубань" з "Дніпра".

Про це Селезньов розповів в ефірі програми "Бомбардир".

"Два дні залишалося до закриття трансферного вікна. Через півроку закінчувався контракт в "Дніпрі". Після фіналу Ліги Європи були проблеми з меніском. Не дай Боже, щось трапиться ... Все майно залишилося в Криму і в Донецьку. У Києві ми нічого не купували тоді ще.

Правильно сказав Зеленський: торгувати можна, а грати і співати не можна?! Як таке може бути?! А я сім'ю годував, годую і буду годувати до кінця своїх днів, поки не здохну. І буду годувати з самого найкращого. Я вважаю, це правильно. Так повинен надходити нормальний люблячий чоловік, чоловік.

Сьогодні мені подзвонила людина, яка займається моїм будинком - прийшла за газ, тільки за газ, квитанція на 103 тисячі гривень в цьому місяці. Великий будинок? А що, я повинен жити в халупі?! У будці?! Щоб утримувати свою сім'ю в достатку, треба зі шкіри геть лізти. Я не обманював країну, не крав. Я чистий перед своєю країною. Я йду своїм шляхом", - сказав Селезньов.

33-річний Селезньов виступав за "Кубань" в 2016 році, провів за клуб 10 матчів і забив три голи. В даний момент форвард виступає за іспанську "Малагу".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 2019 році в російські клуби перейшли двоє гравців "Шахтаря": Ярослав Ракицький - у "Зеніт", Олег Данченко - в "Єнісей".