RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Суркіс здивував рішенням по головному тренеру "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вирішив не звільняти головного тренера команди Олександра Хацкевича після розгромної поразки киян у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи з "Челсі" (0:5).

Слова Суркіса наводить dynamo.kiev.ua.

"Чи була думка про відставку Хацкевича? Я не обговорюю поки цей момент. Хацкевич працює. Я сподіваюся, що гравці і тренери зроблять з цієї поразки висновки", - сказав Суркіс.

"Чи відбулася якась розмова за підсумками євросезону? Я ні з ким не розмовляв. Зараз буде перерва - будемо розмовляти", - також зазначив президент "Динамо".

"Вилетіти від такої команди - не гріх. Але програвати з таким рахунком і так беззубо в Києві при повному стадіоні, то спасибі нашим уболівальникам, що вони не освистали нашу команду, вони в боргу перед ними. Не думаю, що скоро збереться повний стадіон. моє враження, що кожен повинен зробити висновок з цієї поразки. Якщо вони хочуть грати в справжній великий футбол", - додав Суркіс.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що український чемпіон світу Олександр Усик заспівав пісню про розгромну поразку "Динамо".