RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Португалія - Україна: реакція українських футболістів

Футболісти збірної України прокоментували нічийний результат з командою Португалії (0:0) в матчі 1-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року.

"Всі втомилися дуже сильно. Важка гра, було багато навісів, ударів по воротах, але, слава Богу, вистояли. Важкий матч, насправді, енерговитратний.

Португалія - команда високого рівня, вони тримали темп не скажу, що високий, але тримали. Ми витримали, не скажу, що фізично підсіли. Саня Зінченко спілкувався з Бернарду Сілвою, той сказав, що Роналду дуже злий пішов в роздягальню", - сказав півзахисник Тарас Степаненко в інтерв'ю "Трибуні".

"Гра важка була. Багато працювали без м'яча, плюс португальці нагнітали завжди своїми довгими передачами, не давали навіть перепочити, розслабитися.

Якщо чесно, дуже здивувався, дуже багато бачив прапорів наших. Спасибі їм величезне. Чути було і наш фан-сектор, і по колу багато людей окремо сиділи з прапорами України, молодці, спасибі їм", - наводять слова захисника Миколи Матвієнко телеканали" Футбол 1/2 ".

"Тренер від нас просив бути єдиною командою, виконували установку тренера разом. Чи не поодинці, а саме, щоб була згуртована команда, у нас це вийшло.

Побачив у кожного в очах іскру, кожен хотів виграти, віддавався на 100%. Заходиш в роздягальню і бачиш, що кожен всі сили свої віддав, щоб сьогодні добути позитивний результат", - заявив хавбек збірної України Олександр Караваєв в інтерв'ю телеканалам" Футбол 1/2 ".

Раніше "Апостроф" публікував коментар наставника збірної України Андрія Шевченка про гру з Португалією.