RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Україна дивом уникла ганьби в матчі з однією з найгірших команд Європи: відеоогляд

У матчі 2-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року Україна з великими труднощами обіграла Люксембург з рахунком 2:1.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу Люксембург - Україна.

Рахунок був відкритий на 34-й хвилині. Олів'є Тілль прострілив з флангу, захисники збірної України не змогли вибити м'яч і Давід Тюрпель переправив його в сітку. Відігратися українцям вдалося досить швидко. Всього через шість минув Олександр Зінченко класним пасом знайшов у штрафному Віктора Циганкова, який з близької відстані вразив ворота.

Переможний гол був забитий на 93-й хвилині, його автором став захисник Люксембургу Жерсон Родрігес, який відправив м'яч у власні ворота.

Варто відзначити, що Люксембург раніше ніколи не грав у фінальних стадіях чемпіонатів світу та Європи. В даний момент команда займає лише 86 місце в рейтингу ФІФА.

ЛЮКСЕМБУРГ - УКРАЇНА: ВІДЕО ГОЛІВ

Завдяки перемозі збірна України, набравши чотири очки, вийшла на перше місце в турнірній таблиці групи В. Наступний матч українці проведуть на своєму полі з Сербією. Зустріч відбудеться 7 червня.

Люксембург - Україна - 1:2 (1:1)

Голи: Тюрпель (34) - Циганков (40), Родрігес (90+3, автогол)

Люксембург: Моріс, Карлсон, Мальгет, Шано, Янс, Баррейро, Мартінс Перейра, Тілль (Бенсі, 74), Тілль, Родрігес, Тюрпель.

Україна: П'ятов, Бурда, Матвієнко, Миколенко, Бутко (Караваєв, 79), Коноплянка, Циганков, Зінченко, Малиновський, Безус (Яремчук, 64), Мораес.

Попередження: Баррейро (45), Бурда (48), Шано (51), Мальгет (62), Бутко (63).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ