RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Такого не чекав: Шевченко пояснив результат матчу з Люксембургом

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу в матчі кваліфікації Євро-2020 проти збірної Люксембургу (2:1).

Слова Шевченка наводить офіційний сайт ФФУ.

"Ми готувалися до двох складних матчів. Березень - завжди важкий місяць для українських команд. Ігри в цей період завжди були непростими для збірної. Десь позначається не зовсім хороша форма наших гравців. Звичайно, я не очікував такого важкого другого поєдинку. Було допущено багато помилок, хлопці в якійсь мірі втратили структуру гри. Але вони вірили в себе до кінця і боролися, нехай комусь і не вистачало сил. Не можу висувати їм претензії щодо бажання. Нам пощастило, і ми виграли цей матч.

Від Люксембургу завжди можна очікувати сюрпризів у поєдинках на його полі. Ти можеш приїхати і зіграти вдало, здобути перемогу, або ж матч вийде таким, як сьогодні. В останні роки ця команда створювала проблеми всім суперникам, про що ми добре знали", - сказав Шевченко.

"Найголовніше - результат. Також величезне спасибі уболівальникам, які прийшли підтримати нашу команду. Їх присутність допомогла хлопцям боротися до кінця. В результаті Циганков заробив штрафний, після якого ми вийшли вперед. Так, був автогол, але везіння потрібно заслужити.

Я хочу зробити великий комплімент Люксембургу. Суперник продемонстрував відмінні фізичні дані. Команда була готова, бігла до кінця. У неї є непогані швидкі гравці, які створили нам великі проблеми. Були дві речі, які вплинули на гру. Ми програли дуже багато єдиноборств і підборів. В цьому плані команда не дуже добре себе показала", - також зазначив тренер збірної України.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що суперники збірної України по відбору на Євро-2020 зіграли внічию.