RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Все запоров: футбольні експерти розкритикували зірку збірної України

Екс-гравець збірної України Іван Гецко та екс-футболіст збірної СРСР Вадим Євтушенко розкритикували півзахисника Євгена Коноплянку після матчу проти збірної Люксембургу.

Експерти розкритикували зірку української збірної за виконання штрафних ударів. Фахівці висловили думку, що штрафні повинен був пробивати Руслан Малиновський.

"Коноплянка дуже сильно розчарував. Ті штрафні, які ми пробивали, - це ж доля Малиновського. У нього дуже сильна, убивча ліва нога. Чому бив Коноплянка - до сих пір не можу зрозуміти. Була якась неузгодженість між гравцями, або ж це - недоробка тренерського штабу", - цитує Гецка сайт "Футбол 24".

"Я вважаю, що Женя тут неправий. Як найдосвідченіший футболіст, він повинен розуміти деякі речі. Він забивав раніше, але Коноплянка зараз не грає довго в команді. Я не знаю, він сам пам'ятає, коли він бив штрафний? А Малиновський забиває регулярно зі штрафних. Я вважаю це були його точки і потрібно було поступитися своїм его", - наводить слова Євтушенка сайт телеканалів "Футбол 1/2".

Нагадаємо, збірна України обіграла збірну Люксембургу з рахунком 2:1 завдяки автоголу в компенсований до другого тайму час.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що в мережі бурхливо відреагували на вимучену перемогу збірної України.