RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ломаченко - Кролла: прогноз експертів на чемпіонський бій

В ніч з 12 на 13 квітня в Лос-Анджелесі на арені Staples Center відбудеться чемпіонський бій між українським боксером Василем Ломаченко (12-1, 9 КО) і британцем Ентоні Кроллою (34-6-3, 13 КО).

ЛОМАЧЕНКО - КРОЛЛА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Своїми прогнозами на результат бою поділилися відомі експерти в світі боксу.

Коментатор Григорій Стангріт впевнений, що Ломаченко без проблем здолає суперника.

"Якихось прям великих, серйозних шансів у Кролли не уявляється в цьому поєдинку і все питання в тому: замучить чи Василь його настільки, що той відмовиться від продовження бою або дуже вдало зловить момент і проб'є по тулубу, не знаю. Однак, я думаю, що буде впевнена одностороння перемога Ломаченко, іноді просто так буває", - наводить слова Стангріта Luckypunch.net.

ЛОМАЧЕНКО - КРОЛЛА: ДИВИТИСЯ ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Президент Ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов також не вірить в британського боксера.

"Я думаю, у Кролли немає шансів. Все-таки Василь на піку своєї форми, на піку слави, на піку своєї технічної переваги. Думаю, Ломаченко повинен показати гарний бокс, щоб всі захоплювалися. Хоча Кролла хороший боксер, міцний. Якби в суперниках був не такий супербоксер, як Вася, то британець міг би стати чемпіоном світу. Але тут, на мій погляд, шансів немає", - розповів Зав'ялов в інтерв'ю VideoBoxing.

Коментатор Володимир Кобельков вважає Кроллу хорошим боксером, але впевнений у перемозі Ломаченко.

"Кролла - серйозний боєць, як би ми не сприймали його. Мені здається, що Кролла сильніше Коммі, з яким Вася хотів об'єднувати пояси. Але це бокс і шанси є у всіх. Кроллу не можна назвати ноунеймом. Шанс Кролли - габарити і якийсь удар, якщо Вася десь задумається, задивиться на кого-то, як це було в бою з Лінаресом", - наводить слова Кобелькова VideoBoxing.

Глава Федерації боксу України Володимир Продивус назвав майбутній бій головним шансів в кар'єрі Кролли.

"Кролла запевняє, що знаходиться в найкращій формі за кар'єру. Фізика і вміння ламати темп бою - ось це, напевно, і буде його надією на успіх. Є перевага в антропометрії - він вище на 4 см і має більший розмах рук. Але суть бою Ломаченко в тому, що він неймовірно оснащений технічно. Може дістати суперника з будь-якої дистанції. у нього здорово поставлений удар. тому плюси Кролли одночасно є і його мінусами - питання тільки в таймінг і частоті атак.

Здається, всі надії Кролли спрямовані на випадково пропущений суперником удар і відтягування розв'язки бою. І те, і інше передбачає потребу атакувати і вирішувати долю поєдинку. Ентоні прекрасно розуміє вагу бою для себе особисто. Навряд чи у нього можуть бути якісь нотки недонастроя - це, швидше за все, головний бій в його житті", - цитує Продивуса Tribuna.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ломаченко переміг Кроллу в дуелі поглядів, але програв йому на вагах.