RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відстань не перешкода: футболіст-патріот виконав громадянський обов'язок з-за кордону

Український нападник іспанського "Альбасете" Роман Зозуля повідомив, що він приїхав в інше місто, щоб взяти участь у виборах президента України.

Про це Зозуля розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Живу в Альбасете і подолав 250 кілометрів, щоб потрапити на виборчу дільницю. Чому порахував важливим проголосувати? Насправді я вважаю, що проголосувати - це обов'язок кожного громадянина України. Це як позив серця. Я можу зізнатися, що раніше ніколи не голосував. Зараз це мій перший раз. З цього разу я буду кожні п'ять років їздити і голосувати. Ми самі обираємо майбутнє своїх дітей, своєї країни. Я стежу за політичним життям України, мені це цікаво", - сказав футболіст.

Також форвард прокоментував звинувачення в расизмі і нацизмі з боку іспанських фанатів.

"Звинувачення в націоналістичних поглядах? Це не медіа, а окремі особистості, ультрас "Райо Вальєкано". У них така позиція, що я фашист і нацист. Нещодавно якийсь політик іспанський заявив, що я ще й расист. В принципі все було тихо, але ось тиждень тому знову щось почалося. Я вже не звертаю увагу. Всі знають, що це неправда. Швидше за все, буду наймати адвокатів, щоб з ними розбиратися. Це все брехня", - додав українець.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, хто вже привітав Зеленського з перемогою на виборах.