RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Динамо" здобуло важку перемогу над "Львовом": відеоогляд

У матчі 26-го туру чемпіонату України київське "Динамо" на виїзді переграло "Львів" з рахунком 1:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Львів" - "Динамо".

Кияни могли відкрити рахунок на 18-й хвилині, але Циганков зі штрафного з 18 метрів влучив у стінку. Через хвилину Педро втік один на один і Бурда змушений був зробити фол останньої надії. Арбітр пред'явив гравцеві "Динамо" заслужену червону картку. Незважаючи на вилучення динамівці незабаром відкрили рахунок. Шепелев вивів один на один Буяльського, який технічно перекинув м'яч через Сарнавcького. Незабаром "Львову" вдалося забити гол, але він був скасований, так як Липе виявився в офсайді.

У 2-му таймі "Динамо" залишилося удев'ятьох. Кендзера збив Педро, а потім посварившись з суперником, вдарив його головою в обличчя і отримав червону картку. "Львову" вдалося створити гостроту біля воріт "Динамо" в самій кінцівці, але гостей двічі врятував Бущан.

"Динамо", набравши 60 очок, продовжує посідати друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. "Львів" залишився на шостій позиції.

У 27-му турі "Динамо" вдома зіграє з "Олександрією", а "Львів" відправиться в гості до "Шахтаря". Обидва матчі відбудуться 4 травня.

"Львів" - "Динамо" - 0:1 (0:1)

Гол: Буяльський, 24

"Львів": Сарнавський, Воронін, Адамюк, Борзенко, Вісенте (Пернамбуко, 77), Мартан (Муріло Вінісіус, 46), Рафаел Сабіно, Липе, Педро Вітор, Бруно Дуарте, Альваро (Шина, 69).

"Динамо": Бущан, Кадар, Бурда, Миколенко, Кендзьора, Циганков, Шепелев, Андрієвський, де Пена, Буяльський, Русин (Шабанов, 46).

Попередження: Русин (7), Мартан (26), Рафаел Сабіно (48), Шабанов (51), Шепелев (60), Педро Вітор (70), Циганков (73), Андрієвський (86).

Вилучення: Бурда (19), Кендзьора (75)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ