RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Аякс - Тоттенгем Готспур: ексклюзивний прогноз експерта

Відомий спортивний журналіст Артем Франков поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між голландським "Аяксом" і англійським "Тоттенгем Готспур", який відбудеться сьогодні, 8 травня.

АЯКС - ТОТТЕНГЕМ ГОТСПУР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Камбек лондонців не надто вірогідний, хоча ситуація дуже схожа на протистояння "Ліверпуль" - "Барселона".

"Тоттенгем" невдало провів перший матч, відчуваючи при цьому величезні кадрові труднощі. Перш за все, це відсутність Кейна в нападі. Зате повертається дискваліфікований Сон - і це повинно урізноманітнити і посилити дії "Тоттенгема" в атаці. Подивимося, чи зможе Сон стати героєм команди.

Інше питання, що у "Тоттенгема" немає Аліссона. Уго Льоріс хоч і чемпіон світу, але дуже непередбачуваний воротар, від якого не знаєш, чого очікувати - коли він буде видавати шедеври, а коли і метеликів ловити на хуторі.

І в цьому слабкість "Тоттенгема". Але я як нормальний уболівальник скажу: після того, що сталося у вівторок, я в середу вірю у все, що завгодно.

Інше питання - Маурісіо Почеттіно за харизмою, за характером, за вмінням повести за собою жодного разу не Юрген Клопп. Навіть Жозе Моурінью, кажучи про матч на "Енфілді", сказав, що не хоче обговорювати тактику, тому що в таких матчах на першому місці нерв, а не тактика. І ось цей нерв принесли два фактора - великий "Енфілд" і Юрген Клопп, тренер, який нерозривно пов'язаний з супермотівація, характером, силою волі і тим, що команда бігла до 95-ї хвилини, і бігла так, як вона не бігла ніколи в життя.

Чи може так зіграти "Тоттенгем"? На мій погляд - ні. До шансам "Тоттенгема" відігратися проти "Аякса" я ставлюся гірше, ніж до шансів "Ліверпуля" відігратися проти "Барселони".

Але у мене чисто вболівальницьке протиріччя. Мені шалено симпатичний "Аякс" - хочеться бачити цю команду в фіналі і навіть з Кубком чемпіонів, тому що вона виступає проти основоположного принципу сучасного футболу (без великих грошей ти нічого не зробиш). "Аякс" спростовує цей огидний принцип, згідно з яким всюди панують не просто гроші, а великі гроші. З іншого боку, я великий шанувальник англійського футболу і мені було б дуже цікаво побачити англійський фінал, а ще краще - два англійських фіналу (в фіналі Ліги Європи можуть зустрітися "Челсі" і "Арсенал") - сказав Франков.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

Раніше "Апостроф" публікував відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" - "Барселона".