RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Шахтар" здобув блискучу перемогу в донбаському дербі: відеоогляд

У матчі 31-го туру чемпіонату України "Шахтар" розгромив "Маріуполь" з рахунком 4:0. Зустріч відбулася в Харкові на стадіоні "Металіст".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Маріуполь".

У першому таймі "Шахтар" володів невеликою перевагою, але до небезпечних моментів справа практично не доходила. З перших хвилин другої половини зустрічі "гірники" накрутили темп і незабаром Дентіньо відкрив рахунок. Через кілька хвилин він знову вразив ворота суперника, оформивши дубль. У "Маріуполя" був шанс переломити хід зустрічі, але дальній удар Путрі прийшовся в стійку. У кінцівці матчу "Шахтар" довів рахунок до розгромного, відзначилися Тете і Дентіньо, який став автором хет-трику.

Нагадаємо, "Шахтар" достроково став чемпіоном, а "Маріуполь" залишився на п'ятому місці в турнірній таблиці.

В останньому турі "Шахтар" на виїзді зіграє з "Львовом". На "Маріуполь" чекає домашня гра з "Зорею", яка вирішить долю 4-го місця. Обидва матчі відбудуться 30 травня.

"Шахтар" - "Маріуполь" - 4:0 (0:0)

Голи: Дентіньо (52, 56, 80), Тете (78)

"Шахтар": Трубін, Ордець, Кривцов, Бутко, Матвієнко, Тете, Степаненко (Коваленко, 81), Фернандо Педро (Сіпріано, 73), Маркос Антоніо, Дентіньо, Соломон (Марлос, 69).

"Маріуполь": Гальчук, Тищенко, Биков, Дава, Полегенько, Мишнєв (Білоконь, 62), Горбунов (Петерман, 66), Путря, Федорчук, Вакула, Фомін (Бугай, 76).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ