RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Я зарядився: "руйнівник" розповів, чому побив кривдника Кличко

Мексиканський боксер Енді Руїс-молодший на прізвисько "Руйнівник" прокоментував свою сенсаційну перемогу в чемпіонському бою над британцем Ентоні Джошуа.

Слова Руїса призводить Boxingscene.

"Я дякую Богові за перемогу. Вона не була б можливою без нього. Зараз я відчуваю себе так класно! Це те, про що я так довго мріяв і сьогодні мої мрії здійснилися. Сьогодні мене вперше відправили в нокдаун, але це зробило мене сильнішим. Я зарядився і тут же відправив суперника на канвас.

Хочу довести всім, що ця перемога не виявиться єдиною. Я не маю наміру втрачати пояса. Я хочу створити спадщину. У моїх подальших планах набір гарної форми, щоб виглядати як Джошуа. Ідіть за своєю мрією, не звертайте уваги на образи і просто працюйте. Сьогодні ми зробили історію", - сказав Руїс.

Читайте матеріал "Апострофа": Чавунна щелепа: чому "кабанчик" створив диво в боксі.

29-річний Руїс вперше в своїй кар'єрі став чемпіоном світу в суперважкій вазі і завоював пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Бій з Джошуа став для мексиканця 34-м в кар'єрі, в якій він здобув 33 перемоги при одній поразці. Для Джошуа поразка стала першою в 23 поєдинках.

Раніше "Апостроф" публікував повне відео бою Джошуа - Руїс.