RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Уругвай в скандальному матчі вилетів з Кубка Америки: відеоогляд

У матчі 1/4 фіналу Кубка Америки Уругвай в серії пенальті поступився національній команді Перу і вилетів з турніру. Зустріч відбулася в Сальвадорі на стадіоні "Арена Фонте-Нова".

Матч вийшов дуже скандальним. В основний час зустрічі уругвайські футболісти забили три голи, але головний арбітр Вілтон Сампайо скасував їх через офсайд. Двічі рефері використовував систему відеоассістента (VAR). В середині першого тайму неймовірним промахом відзначився форвард уругвайців Едінсон Кавані, який з чотирьох метрів пробив вище порожніх воріт.

У підсумку матч дійшов до серії пенальті. Перший удар виконував зоряний форвард Уругваю Луїс Суарес, але йому не вдалося переграти воротаря перуанців. Всі інші удари виявилися точними і путівку в півфінал завоював Перу.

Уругвай - Перу - 0:0, по пенальті - 4:5

Уругвай: Муслера, Касерес, Годін, Гонсалес, Хіменес, Нандес (Торрейра, 57), де Арраскаета, Бентанкур, Вальверде (Стуані, 90), Суарес, Кавані.

Перу: Гальесе, Трауки, Адвінкула, Самбрано, Абрам, Йотун, Флорес, Куева (Руідіас, 85), Каррільо (Гонсалес, 75), Тапія, Герреро.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в півфінал Кубка Америки вийшли Аргентина, яка обіграла Венесуелу, і Бразилія, яка переграла Парагвай.