RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Спортивному топ-чиновнику загрожує серйозне покарання за образу української чемпіонки

Президент федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко, який публічно образив чемпіонку Європейських ігор велосипедистку Анну Соловей, може бути звільнений зі своєї посади.

Про це заявив віце-президент федерації велоспорту України Андрій Гривко у відеозверненні на Facebook.

"Хотів би зробити заяву у зв'язку з ситуацією, яка створилась навколо федерації і президента Башенка у скандалі з Анной Соловей. Хотів би заявити, як перший віце-президент федерації: в федерацію поступило декілька мільйонів скарг, від нашої велоспільноти і взагалі від громадян України, які федерація має розглянути. Тому хочу заявити, що найближчим часом буде зобраний президіум федерації, де буде висунуте питання о доцільності роботи президента федерації і можливості усунення Башенка від поста президента, з подальшим винесенням питання на всеукраїнську конференцію. Наступна інформацію буде найближчим часом від федерації", - сказав Гривко.

Нагадаємо, що Соловей піддала критиці Башенко, який привітав з її золотою медаллю голову Київської міської федерації велосипедного спорту Сергія Мухомора. У відповідь на це президент неодноразово грубо висловився на адресу спортсменки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Башенко зробив непристойну пропозицію журналістці.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Спорт