RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Екс-футболіст збірної України розповів про секс з російською телезіркою

Колишній нападник київського "Динамо" Артем Мілевський та збірної України заявив, що він вступав в інтимні стосунки з генеральним продюсером російського каналу "Матч ТВ" Тіною Канделакі.

Про це Мілевський розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Красава".

"По молодості було багато з ким. Конкретно: так чи ні? Так. Але це було давно по молодості. Вона була на передачі "Найрозумніший", яку знімали в Києві. Це було після чемпіонату світу, мені був 21 рік. Мені розповідали, що вона сиділа з подружками в ресторані, а ми з пацанами теж щось відзначали. Тіна як зазвичай з харизмою, зі своєю думкою. І вона запитала: "Хто зараз наймодніший футболіст? Дайте мені його номер, я його зараз поставлю на місце". А я реально не знав, хто така Тіна Канделакі. Точніше я знав про неї, але не знав, як вона виглядає. І ось мені дзвінок з незнайомого номера і реально Тіна каже: "Ну що, привіт Мілевський. Це Тіна Канделакі". Я відразу кажу: "Ну і що?" і чую якийсь сміх незрозумілий, вони на гучний зв'язок поставили телефон. Загалом, розмова не пішов, я трубку поклав. Але потім ми списалися, пару раз побачилися і поспілкувалися. Але вона крута, чесно, я великий привіт їй передаю", - сказав Мілевський.

34-річний Мілевський в даний момент виступає за брестське "Динамо". Раніше він грав за "Борисфен", "Динамо" (Київ), "Газіантепспор", "Хайдук", "Спліт", "Конкордія", "Тосно" і "Кишварду". За збірну України зіграв 50 матчів і забив вісім м'ячів.

Раніше "Апостроф" публікував слова Мілевського, який розповів про невдалий інтимі з Дашею Астаф'євою.