RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Зоря" впевнено вийшла до третього раунду Ліги Європи: відеоогляд

У матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи луганська "Зоря" обіграла чорногорську "Будучность" і вийшла в наступне коло змагань. Матч відбувся в Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Зоря" - "Будучность".

В середині першого тайму гості могли відкрити рахунок, але Міліч після подачі з кутового головою пробив у поперечину. Через деякий час Кочергін здорово розібрався з кількома опонентами і кинув в прорив Луньова, який разом з Громовим удвох вийшли на воротаря суперників і чітко реалізували момент. Через хвилину Джуріч отримав червону картку за удар суперника при верховій боротьбі. Божович, який активно протестував проти цього рішення арбітра, також був вилучений.

У другому таймі "Зоря" володіла перевагою, але втілити її в голи так і не зуміла.

У 3-му раунді кваліфікації "Зоря" зіграє з переможцем протистояння між хорватським "Осієком" і болгарським ЦСКА. У першій зустрічі перемогу здобули "армійці" з рахунком 1: 0.

"Зоря" Україна - "Будучность" Чорногорія - 1:0 (1:0) - перший матч - 3:1

Гол: Громов (32)

"Зоря": Махарадзе, Вернидуб, Абу-Ханна, Тимчик (Каменюка, 64), Громов (Кабаєв, 61), Кочергін (Чайковський, 68), Іванисеня, Чеберко, Луньов, Ледньов, Хомченовський.

"Будучность": Драгоєвіч, Мірковіч, Міліч, Джуріч, Больевіч, Мііч, Грбіч (Раічковіч, 53), Божович, Терзич, Стоїлькович (Зарубіца, 75), Перович (Роганович, 37).

Попередження: Джурич (24), Мірковіч (26), Грбіч (34).

Вилучення: Джурич (33), Божович (34).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ