RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" у феєричному матчі обіграв "Ліверпуль" в Суперкубку Англії: відеоогляд

"Манчестер Сіті" обіграв "Ліверпуль" в серії пенальті і став володарем Суперкубка Англії.

На початку матчу Салах мав хороший момент, але метрів з 10 пробив повз ворота. Через кілька хвилин Сільва віддав пас на Стерлінга, який з близької відстані пробив з льоту, Аліссон зачепив м'яч, але він все-таки закотився у ворота. Через кілька хвилин Стерлінг міг оформити дубль, але з близької відстані не зумів переграти голкіпера.

На початку другого тайму Стерлінг вийшов один на один, але обвідним ударом поцілив у стійку. Через кілька хвилин ван Дейк пробив в поперечину. М'яч, можливо, опустився за лінією воріт, але арбітр не зарахував взяття воріт. Потім Стерлінг знову вийшов один на один, але дуже довго приймав рішення і м'яч у нього в ногах забрав Аліссон. І незабаром "Ліверпуль" відігрався. Матіп, який вийшов заміну, точно пробив головою з близької відстані.

Кінцівка основного часу пройшла за значної переваги "Ліверпуля", який упустив декілька відмінних моментів. В одному з епізодів "Манчестер Сіті" врятував захисник Уокер, який в неймовірному стрибку вибив м'яч з лінії воріт.

У серії пенальті вирішальним виявився промах Вейналдума. Гравці "Манчестер Сіті", включаючи українця Зінченко, реалізували всі п'ять своїх спроб з п'яти.

"Ліверпуль" - "Манчестер Сіті" - 1:1 (0:1), по пенальті - 4:5

Голи: Матіп (78) - Стерлінг (12)

"Ліверпуль": Аліссон, ван Дейк, Гомес, Робертсон, Александер-Арнолд (Матіп, 67), Фабіньо (Кейта, 67), Хендерсон (Лаллана, 79), Вейналдум, Фірміно (Шакірі, 79), Салах, орігамі (Окслейд -Чемберлен, 79).

"Манчестер Сіті": Браво, Отаменді, Уокер, Стоунз, Зінченко, Бернарду Сілва, Сільва (Гюндоган, 61), Стерлінг, де Брюйне (Фоден, 89), Сане (Габріел Жезус, 13), Родрі Ернандес.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ