RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Сільський дебютант здобув другу поспіль перемогу в чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 2-го туру чемпіонату України "Колос" з села Ковалівка обіграв донецький "Олімпік" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

В середині першого тайму господарі ледь не забили прямим ударом з кутового, але м'яч потрапив у штангу. Через кілька хвилин каркас воріт знову виручив гостей. Після прострілу з флангу головою в штангу пробив Фабіньо. У кінцівці першого тайму Смирний отримав другу жовту картку і залишив "Колос" вдесятьох.

На 66-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота "Олімпіка", а також видалив голкіпера Пенькова, який врізався у Нехтія. 11-метровий реалізував Гавриш. У компенсований час Абубакар залишив "Олімпік" удев'ятьох. Форвард вдарив суперника при боротьбі за позицію і отримав червону картку.

Таким чином, "Колос" стартував з двох перемог в Прем'єр-лізі. У 1-му турі ковалівський клуб обіграв "Маріуполь" (2:1).

"Олімпік" Донецьк - "Колос" Ковалівка - 0:1 (0:0)

Гол: Гавриш (68, з пенальті)

"Олімпік": Пеньков, Цимбалюк (Захеді, 56), Гришко, Абубакар, Вантух, Політило (Халімі, 68), Ксьонз, Завійський, Тейшейра, Фабіньо, Діейе (Пасіч, 81).

"Колос": Яшков, Чорноморець, Сахневич, Парамонов, Задоя (Кожушко, 84), Костишин (Лисенко, 64), Мілько, Смирний, Нехтій, Ільїн (Морозко, 52), Гавриш.

Попередження: Смирний (8), Фабіньо (48), Задоя (49), Завійський (70), Захеді (85).

Вилучення: Смирний (43), Пеньков (66), Абубакар (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ