RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ломаченко може битися з українським боксером

Відомий український боксер Денис Беринчик висловив готовність провести бій зі своїм співвітчизником Василем Ломаченком, який є чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBO і WBA.

Слова Берінчика призводить YouTube-канал SportArenaTV.

"У нас одна вагова категорія з Ломаченко. Я рухаюся по гілці WBO. Він зараз є чемпіоном світу за цією версією, а я сьомий у рейтингу. Я не виключаю можливості мого просування вгору по рейтинговій таблиці. Тим самим я стану офіційним претендентом на чемпіонський бій. Це не я постукаю Василю в двері. Йому просто прийде лист з датою бою або із запитом, чи хоче він відстоювати свій титул.

Але поки що це так далеко, так як я сьомий. Мені потрібно провести ще три-чотири бої, а це на протязі року, а то і півтора. Може, за цей час Вася завоює всі пояси, стане абсолютним чемпіоном і скаже: "Хлопці, ви тут залишайтеся самі, я піду далі".

Мене там ніхто не зможе швидко забити і забрати моє здоров'я і мій бокс. Їм усім буде важко. Я думаю, що можу боксувати з будь-яким суперником з топ-15 рейтингу, так як я сам входжу в топ-15", - сказав Беринчик.

31-річний Беринчик є уродженцем Краснодара. За свою кар'єру він провів 11 поєдинків на професійному рингу, в яких здобув 11 перемог (7 - нокаутом). Головним досягненням в кар'єрі Берінчика є титул WBO Oriental, який він завоював в бою з філіппінцем Алланом Валлеспіном.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ломаченко оцінив свої шанси в гіпотетичному поєдинку з кривдником Кличко.