RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Друга ракетка України впевнено обіграла титуловану суперницю на престижному турнірі

Українська тенісистка Даяна Ястремська в поєдинку 2-го кола турніру в канадському Торонто перемогла представницю Білорусі Вікторію Азаренко і вийшла в 3-й раунд. У першому раунді Ястремська сенсаційно обіграла британку Йоханну Конту.

У першому сеті Ястремська зробила два брейка і пішла у відрив з рахунком 5:1, але Азаренко відіграла цілу серію сетболів, а потім зуміла взяти чотири гейми поспіль і відновила рівновагу. Втім, українці вдалося виграти два наступні гейми, а разом з ними і сет.

Друга партія також проходила у впертій боротьбі. За рахунку 3:5 Азаренко подавала на сет, але Ястремська зуміла переломити хід поєдинку і виграв чотири гейми поспіль довела сет і матч до перемоги.

Даяна Ястремська (Україна) - Вікторія Азаренко (Білорусь) - 2:0 (7:5, 7:5)

19-річна Ястремська в даний момент є другою ракеткою України і займає 33-е місце в світовому рейтингу. За свою кар'єру вона виграла три турніри з серії ITF. 30-річна Азаренко - на 39 місці в рейтингу WTA. Головними досягненнями в її кар'єрі є дві перемоги на турнірі з серії Grand Slam. У 2012 і 2013 роках білоруська тенісистка була переможницею Australian Open. Також Азаренко доходила до фіналу US Open.

У 3-му раунді Ястремська зіграє з 20-річною американкою Софією Кенін, яка у 2-му колі обіграла першу ракетку світу Ешлі Барті.