RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гаага не допомогла: Україна втратила першу команду в єврокубках

У матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Маріуполь" із великим рахунком програв голландському "АЗ Алкмар" і завершив виступи в єврокубках.

Зустріч відбулася на штучному полі в Гаазі замість Алкмара, так як на домашньому стадіоні АЗ обрушився дах. Втім, це не завадило технічним голландцям легко впоратися з українцями.

Якщо в першому матчі українському клубу вдалося відстояти нульову нічию, то в Нідерландах все стало на свої місця. В середині першого тайму Стенгс увірвався в штрафний і технічним ударом переправив м'яч в сітку. Перед самим свистком на перерву господарі збільшили розрив у рахунку завдяки голу Ауеяна, який точно пробив з 18 метрів.

На 62-й хвилині рахунок до крупного довів Вюйтенс, який розстріляв ворота "Маріуполя" ударом головою після подачі з кутового. Крапку поставив Яворський, який зрізав м'яч у власні ворота після прострілу Вейндала.

"АЗ Алкмар" Нідерланди - "Маріуполь" Україна - 4:0 (2:0) - перший матч - 0:0

Голи: Стенгс (20), Ауеян (44), Вюйтенс (62), Яворский (90+1, автогол)

"АЗ Алкмар": Бізот, Влар, Вюйтенс, Вейндал, Ауеян, Ідріссі, Копмейнерс, Стенгс, Мідтше, Свенссон, Боада (Дрейф, 69).

"Маріуполь": Худжамов, Чоботенко, Биков (Корнієнко, 46), Яворський, Кирюханцев, Чурко (Топалов, 69), Танковскій, Мишнєв, Федорчук, Вакула, Полегенько.

Попередження: Ідріссі (18), Свенссон (40), Мишнєв (68).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм