RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Барселона" без Мессі розпочала чемпіонат з поразки: відеоогляд

У матчі 1-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на виїзді програла "Атлетіку" з рахунком 0:1. Зустріч відбулася в Більбао на стадіоні "Сан-Мамес".

Через травму поєдинок пропустив лідер каталонців Ліонель Мессі. Матч почався з атак господарів, які створили кілька непоганих моментів, але "Барселону" виручив тер Штеген. В середині тайму грубо помилився захисник "Атлетика", але Суарес ударом з близької відстані пробив у штангу. Незабаром після цього Суарес отримав травму і замість нього на поле вийшов Рафінья, який через кілька хвилин відзначився ударом в поперечину.

У другому таймі йшла в основному рівна боротьба. Розв'язка наступила в самій кінцівці зустрічі. 38-річний форвард "Атлетика" Адуріс приголомшливим ударом через себе відправив м'яч у ворота і приніс перемогу своїй команді.

У 2-му турі "Барселона" на своєму полі зіграє з "Бетісом". Матч відбудеться 25 серпня.

"Атлетік" - "Барселона" - 1:0 (0:0)

Гол: Адуріс (89)

"Атлетік": Унаї Симон, Капа, Нуньєс, Йерай Альварес, Берчіче, Унаї Лопес (Беньят, 81), Дані Гарсія, Де Маркос (Сансет, 66), Рауль Гарсія, Муніаїн, Вільямс (Адуріс, 88).

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Піке, Лангле, Альба, Роберто (Карлес Перес, 76), де Йонг, Аленья (Ракітіч, 46), Дембеле, Суарес (Рафінья, 37), Грізманн.

Попередження: Піке (60), Нуньєс (65).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ