RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Львів" обіграв "Дніпро-1" в матчі-трилері: відеоогляд

У матчі 5-го туру чемпіонату України ФК "Львів" на виїзді обіграв "Дніпро-1" з рахунком 3:2.

Рахунок на 34-й хвилині відкрив Ренан. Воротар "Дніпра-1" далеко вискочив з воріт, не влучив по м'ячу і Ренан блискучим ударом перекинув голкіпера. На початку другого тайму Пернамбуко увірвався в штрафний і чітко переграв воротаря господарів. Здавалося, що результат матчу вирішений, але дніпряни зуміли зібратися і зрівняти рахунок. Спочатку Польовий класним ударом з лінії штрафного відправив м'яч у сітку. Потім Куліш з близької відстані розстріляв ворота гостей.

Результат матчу вирішився в самій кінцівці. Гуйє сфолив у власному штрафному майданчику, отримав червону картку і заробив пенальті. 11-метровий удар реалізував Рожеріо Шина і приніс перемогу своїй команді.

Завдяки перемозі "Львів" піднявся на сьоме місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши шість очок. "Дніпро-1" з п'ятьма очками займає дев'ятий рядок у таблиці.

"Дніпро-1" - "Львів" 2:3 (0:1)

Голи: Польовий (56), Куліш (67) - Ренан (34), Пернамбуко (52), Рожеріо Шина (89, з пенальті)

"Дніпро-1": Кліщук, Сафронов (Романюк, 46), Польовий, Гуйє, Логінов, Булеца, Батагов, Коркішко (Назаренко, 61), Загальский (Когут, 46), Чичиков, Куліш.

"Львів": Сарнавський, Борзенко, Гончар, Квасний, Братков, Мартан, Педро Вітор (Алваро, 46), Приймак, Пернамбуко (Вісенте, 72), Ренан Абнер (Богунов, 54), Рожеріо Шина.

Попередження: Чичиков (4), Гончар (11), Рожеріо Шина (39), Борзенко (59), Гуйє (64), Польовий (73).

Вилучення: Гуйє (87).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 4-му турі чемпіонату України "Львів" програв "Шахтарю".