RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Шахтар" здобув яскраву перемогу в донецькому дербі: відеоогляд

У матчі 6-го туру чемпіонату України "Шахтар" в донецькому дербі розгромив "Олімпік".

"Гірники" відкрили рахунок на 13-й хвилині. Марлос пробив з близької відстані, але влучив у захисника, м'яч відскочив до Мораеса, який переправив його у ворота. У кінцівці першого тайму Соломон вийшов один на один, обіграв воротаря і відправив м'яч у порожні ворота.

В середині 2-го тайму Мораес скористався помилкою Цимбалюка, вивів Марлоса до воріт і хавбек збірної України точно пробив з 14 метрів. У кінцівці зустрічі Мораес грудьми замкнув навіс з флангу, оформивши дубль.

"Шахтар" здобув шосту перемогу в шести матчах і лідирує в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. "Олімпік" посідає останнє місце, набравши одне очко.

"Олімпік" Донецьк - "Шахтар" Донецьк - 0:4 (0:2)

Голи: Мораес (13, 81), Соломон (45+3), Марлос (60)

"Олімпік": Бетім, Цимбалюк, Зотько, Вантух (Ксьонз, 45), Завійський, Політило, Є. Пасіч, Фабіньо (Г. Пасіч, 35), Салу, Тейшейра, Діейе (Чарльз, 76).

"Шахтар": П'ятов, Матвієнко, Ісмаїлі (Сіпріано, 80), Кривцов (Бондар, 68), Степаненко (Коваленко, 62), Алан Патрік, Болбат, Соломон, Тете, Марлос, Мораес.

Попередження: Марлос (9), Завійський (28), Зотько (53).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 5-му турі чемпіонату України "Шахтар" обіграв "Маріуполь", "Олімпік" відібрав очки у "Динамо".