RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Шахтар" і "Зоря" влаштували гольову феєрію в Харкові: відеоогляд

У матчі 7-го туру чемпіонату України "Шахтар" обіграв "Зорю" з рахунком 4:3, поступаючись по ходу зустрічі в два м'ячі. Зустріч відбулася в Харкові на стадіоні "Металіст".

Рахунок був відкритий на початку матчу. Матвієнко втратив м'яч на фланзі, Кочергін прострілив у штрафний і Юрченко з близької відстані розстріляв ворота "гірників". На 35-й хвилині П'ятов і Матвієнко на пару привезли гол у ворота "Шахтаря". Після обрізки на фланзі Кочергін точно пробив у порожні ворота. У кінцівці першого тайму Тайсон обігрався з Марлосом і точно пробив з 10 метрів.

На початку другого тайму Марлос зрівняв рахунок, виконавши шикарний обвідний удар з 18 метрів. Через кілька хвилин Мораес за допомогою рикошету вивів "Шахтар" вперед. Втім, "Зоря" не лягла духом і на 86-й хвилині Ледньов ударом з-за меж штрафного майданчика зрівняв рахунок. Але на 89-й хвилині Мораес замкнув простріл Коноплянки і приніс "Шахтарю" перемогу.

ШАХТАР - ЗОРЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

Поганою новиною для "Шахтаря" стала травма Тайсона, який отримав удар коліном в голову від Ісмаїлі.

"Шахтар" здобув сьому перемогу в семи матчах і продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті України. "Зоря" знаходиться на 4-й позиції. У 8-му турі "Шахтар" в гостях зіграє з чернігівської "Десною". Матч відбудеться 22 вересня.

ШАХТАР (Донецьк) - ЗОРЯ (Луганськ) - 4:3 (1:2)

Голи: Тайсон (42), Марлос (54), Мораес (60, 89) - Юрченко (9), Кочергін (35), Ледньов (86)

"Шахтар": П'ятов, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Болбат, Марлос, Алан Патрік (Коваленко, 78), Тете (Коноплянка, 46), Степаненко, Тайсон (Соломон, 74), Мораес.

"Зоря": Шевченко, Іванисеня, Тимчик, Абу-Ханна, Громов (Русин, 60), Чеберко, Кочергін, Юрченко (Чайковський, 87), Кабаєв (Будковський, 60), Михайличенко, Ледньов.

Попередження: Тайсон (11), Михайличенко (23), Іванисеня (51), Тимчик (72), Степаненко (77).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ