RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Тоттенгем" втратив перемогу на старті Ліги чемпіонів

У матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів в групі В англійський "Тоттенгем Хотспур" зіграв внічию з грецьким "Олімпіакосом" з рахунком 2:2. Зустріч відбулася в Греції на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї.

В середині першого тайму рахунок відкрив форвард "Тоттенгема" Харрі Кейн, який реалізував 11-метровий. Через кілька хвилин перевагу лондонського клубу збільшив Лукас Моура, якому асистував Бен Девіс. У кінцівці тайму розрив в рахунку скоротив Даніел Поденсе з пасу Матьє Вальбуена. У 2-му таймі рахунок зрівняв вже сам Вальбуена, реалізувавши пенальті. Більше голів глядачі не побачили.

У 2-му турі "Тоттенгем" на своєму полі зіграє з "Баварією". "Олімпіакос" у гостях зустрінеться з "Црвеною Зіркою". Обидва матчі відбудуться 1 жовтня.

"Олімпіакос" Греція - "Тоттенгем" Англія - 2:2 (1:2)

Голи: Поденсе (44), Вальбуена (54, з пенальті) - Кейн (26, з пенальті), Лукас Моура (30)

"Олімпіакос": Жозе Са, Ельабделлауі, Мерья, Цімікас, Рубен Семеду, Масурас (Ранджеловіч, 78), Вальбуена (Бензія, 69), Бухалакіс, Поденсе, Гільєрме, Герреро (Ель-Арабі, 89).

"Тоттенгем": Льоріс, Вертонген, Алдервейрелд, Девіс, Санчес, Лукас Моура (Ламела, 76), Аллі (Сон Хин Мін, 73), Еріксен, Ндомбеле (Сіссоко, 62), Уінкс, Кейн.

Попередження: Гільєрме (14), Уінкс (88).