RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Росія вже пролетіла: чому б Україні не повторити подвиг Словенії

Сьогодні, 24 вересня, чоловіча збірна України з волейболу зіграє матч 1/4 фіналу чемпіонату Європи з національною командою Сербії. Підопічні Угіса Крастіньша вже потрапили до історії, вперше за час незалежності країни увійшовши до вісімки найсильніших команд Старого світу, проте у них є можливість перевершити це досягнення.

СЕРБІЯ - УКРАЇНА: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ, ДЕ ДИВИТИСЯ МАТЧ 1/4 ФІНАЛУ ЧЄ З ВОЛЕЙБОЛУ

На шляху до півфіналу протистояти українцям буде одна з найсильніших збірних планети. Проте, в 1/4 фіналу вже трапилася гучна сенсація - Словенія в чотирьох партіях обіграла чинного чемпіона Європи Росію.

Чому б нашій команді не повторити успіх словенців і не вибити ще одного фаворита турніру? Тим більше, Україна в матчі 1/8 фіналу з Бельгією вже продемонструвала, що не має наміру просто так здаватися на милість фаворитам. До того ж на наших хлопців не буде тиснути відповідальність за результат, що може допомогти їм вийти на майданчик розкутими. Може зіграти нам на руку і можлива недооцінка нашої команди, як дебютанта такого рівня, з боку суперника.

Сподіваємося, що казка для України на чемпіонаті Європи продовжиться і сьогодні ввечері наші хлопці подарують країні ще один привід для гордості.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Україна вперше вийшла в 1/4 фіналу чемпіонату Європи.