RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: ПСЖ здобув перемогу в турецькому пеклім

У матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів французький ПСЖ на виїзді обіграв турецький "Галатасарай". Зустріч відбулася на стамбульському стадіоні "Алі Самі Єн", на якому місцеві фанати традиційно зустрічають суперників гаслом "Ласкаво просимо до пекла!"

Поєдинок пройшов з великою перевагою паризького клубу, який завдав в три рази більше ударів по воротах. Втім, м'яч лише одного разу опинився в воротах турків. На початку першого тайму відзначився Ікарді з передачі Сарабії.

ПСЖ лідирує в групі А, набравши шість очок. "Галатасарай" знаходиться на 3-й позиції, маючи в активі одне очко. У 3-му турі ПСЖ на виїзді зіграє з "Брюгге", "Галатасарай" прийме "Реал". Обидва матчі відбудуться 22 жовтня.

"Галатасарай" Туреччина - ПСЖ Франція - 0:1 (0:0)

Гол: Ікарді, 52

"Галатасарай": Муслера, Луйіндама, Донк, Маркао Тейшейра, Маріано, Нзонзі, Сері, Нагатомо (Байрам, 77), Бельханда (Фегулі, 62), Бабел (Андоне, 64), Фалькао.

ПСЖ: Навас, Меньє, Тіаго Сілва, Кімпембе, Бернат, Гуйє, Маркіньос, Верратті, Сарабія Шупо-Мотінг, 71), Ікарді (Мбаппе, 61), Ді Марія (Еррера, 83).

Попередження: Мауро Ікарді (7), Ді Марія (80), Маркао Тейшейра (86), Еррера (90).