RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Суркіс і Павелко побилися на матчі Україна - Португалія: всі подробиці

Між президентом Української асоціації футболу (УАФ) Андрієм Павелко і братами Ігорем та Григорієм Суркісами, перший з яких є президентом київського "Динамо", а другий - почесним членом УЄФА, стався серйозний конфлікт під час матчу відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року між збірними України і Португалії.

Про це повідомляє "Футбол24".

За інформацією джерела, причиною інциденту стало знаходження в президентській ложі "Олімпійського", де за матчем спостерігали звільнені моряки та інші полонені, яких обміняли у вересні на російських ув'язнених, Григорія Суркіса, який є депутатом проросійської "Опозиційною платформи - За життя". Колишні в'язні Кремля зажадали, щоб той покинув ложу, заявивши, що якщо цього не станеться, свої місця залишать вони. На вимогу Павелко покинути ложу Суркіс відповів відмовою, що і стало причиною конфлікту.

За іншою версією, яку prosportz.kz розповів голова профспілки футболістів Олег Печерний, інцидент був спровокований Павелко, який в нетверезому вигляді накинувся на братів Суркісів, за що отримав удар в обличчя.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що зірка збірної України зробив незабутню пропозицію своїй дівчині.