RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" втратив перші очки в сезоні в матчі з "Манчестер Юнайтед": відеоогляд

У Манчестері відбувся матч дев'ятого туру чемпіонату Англії, в якому "Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль" зіграли внічию.

У першому таймі команди протягом тривалого часу грали без моментів. На 34-й хвилині рахунок міг відкрити Фірміно, але його удар з 10 метрів виявився занадто слабким і Давид де Хеа без проблем впіймав м'яч. У наступній атаці "Манчестер Юнайтед" відкрив рахунок. Джеймс прострілив з флангу і Решфорд переправив м'яч в сітку. Гравці "Ліверпуля" наполягали, що на початку гольовий атаки був фол з боку Лінделефа, але арбітр подивився повтор і зарахував гол. В кінці тайму Мане міг зрівняти рахунок, але його гол був відмінений через гру рукою.

У 2-му таймі "Ліверпуль" зумів уникнути поразки. Робертсон прострілив з флангу і Лаллана переправив м'яч в порожні ворота. У підсумку, матч завершився внічию.

Таким чином, "Ліверпуль" вперше в сезоні втратив очки, перервавши 17-матчеву переможну серію, яка тягнулася ще з минулого сезону. Незважаючи на це, мерсисайдці продовжують лідирувати в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Манчестер Юнайтед" піднявся на 13-е місце.

"Манчестер Юнайтед" - "Ліверпуль" - 1:1 (1:0)

Голи: Решфорд (36) - Лаллана (85)

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Янг, Ван-Біссака, Лінделеф, Рохо, Джеймс, Мактоміні, Перейра, Фред, Магуайр, Решфорд (Марсьяль, 84).

"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон, Александер-Арнолд, ван Дейк, Матіп, Фабіньо, Вейналдум (Кейта, 82), Хендерсон (Лаллана, 71), Мане, орігамі (Окслейд-Чемберлен, 60), Фірміно.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ