RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названа попередня дата проведення бою Усик - Чісора

Український боксер Олександр Усик провести свій наступний бій в лютому 2020 року. Суперником українця стане британський боксер Дерек Чісора.

За словами промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірна, він розглядає варіанти проведення бою Усик - Чісора та Чісора - Паркер.

"Я хочу побачити бій Чісора - Усик або Чісора - Паркер. Очікую, що такий поєдинок відбудеться в лютому. Усик мені сказав, що хоче боксувати за титул вже в наступному бою. Але він може сказати мені, що хоче зустрітися з Чісорою.

Чісора - це проблема. Він серйозний хлопець, він розумний і показує хороший пресинг і відмінно працює по корпусу. Його бої цікаво дивитися.

Якщо Усик скаже мені, що хоче боксувати з Чісорою в лютому, я з радістю організую цей бій. Також можливий бій Чісори і Паркера", - сказав Хирн.

Сам Чісора раніше заявив, що Усику "і його команді пора перестати жонглювати м'ячиками, тут не цирк". Також він захотів провести бій з українцем.

Нагадаємо, що Анатолій Ломаченко, батько і тренер українського боксера Василя Ломаченка, отримав спеціальну нагороду за внесок у розвиток боксу.