RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: "Боруссія" зробила феєричний камбек в матчі з "Інтером"

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів дортмундська "Боруссія" обіграла "Інтер", пропустивши два м'ячі в першому таймі.

Гості відкрили рахунок на початку зустрічі. На п'ятій хвилині Мартінес втік по флангу, увірвався в штрафний і розстріляв ворота "Боруссії". У кінцівці тайму італійський клуб збільшив перевагу в рахунку завдяки голу Весіно, який замкнув простріл Кандреви.

Невідомо, що говорив тренер "Боруссії" в перерві, але на другий тайм вийшла зовсім інша команда. Вже через кілька хвилин Хакімі скоротив розрив в рахунку після прострілу Гетце. Потім Брандт вийшов один на один і переграв Хандановича. Перемогу "Боруссії" приніс Хакімі, який з близької відстані вразив ворота "Інтера".

"Боруссія" вийшла на друге місце в турнірній таблиці групи F, набравши сім очок. "Інтер" опустився на третю позицію, маючи в активі чотири очки.

У 5-му турі "Боруссія" на виїзді зіграє з "Барселоною". "Інтер" в гостях зустрінеться з "Славією". Матчі відбудуться 27 листопада.

"Боруссія" Дортмунд Німеччина - "Інтер" Італія - 3:2 (0:2)
Голи: Хакімі (51, 77), Брандт (64) - Мартінес (5), Весіно (40)

"Боруссія": Бюркі, Аканджі, Хуммельс, Хакімі, Шульц, Гетце (Пако Алькасер, 64), Вайгль, Азар (Геррейро, 88), Вітцель, Брандт, Санчо (Пішчек, 82).

"Інтер": Ханданович, Годін, Шкріньяр, де Врей, Бірагі (Лазаро, 66), Кандрева, Барелла, Весіно (Сенсі, 68), Брозовіч, Мартінес, Лукаку (Політано, 73).

Попередження: Бірагі (1), Шкріньяр (30), Кандрева (48), Азар (79).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 3-му турі Ліги чемпіонів "Інтер" обіграв "Боруссію" у Мілані.