RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Фіналіст Ліги чемпіонів здобув розгромну перемогу в белградському "котлі"

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів лондонський "Тоттенгем", який в минулому сезоні дійшов до фіналу турніру, на виїзді розгромив сербську "Црвену Звезду". Матч відбувся в Белграді на стадіоні "Райко Мітіч", який за рівнем напруження під час ігор порівнюють з легендарною бразильської ареною "Мараканою".

Гості відкрили рахунок на 34-й хвилині. "Тоттенгем" провів божевільну атаку, м'яч потрапив в штангу і поперечину, а потім відскочив до Ло Чельсо, який переправив його у ворота. У другому таймі дубль Сон Хин Міна і гол Еріксена довели рахунок до розгромного.

Завдяки перемозі "Тоттенгем" закріпився на другому місці в турнірній таблиці групи В, набравши сім очок. "Црвена Звезда" залишилася на третій позиції, маючи в активі три очки.

У 5-му турі "Тоттенгем" вдома зіграє з "Олімпіакосом", "Црвена Звезда" на своєму полі зустрінеться з "Баварією". Матчі відбудуться 26 листопада.

"Црвена Звезда" Сербія - "Тоттенгем" Англія - 0:4 (0:1)
Голи: Ло Чельсо (34), Сон Хин Мін (57, 61), Еріксен (85)

"Црвена Звезда": Борян, Мілуновіч, Родич, Дегенек, Гобеліч (Жандер, 46), Гарсія (Боачі, 68), Петрович, ван Ла Парра, Йованчіч (Каньяс, 62), Марін, Павков.

"Тоттенгем": Гассаніга, Санчес, Роуз, Фойт, Дайер, Сіссоко, Ло Чельсо (Скіпп, 86), Аллі (Еріксен, 62), Ндомбеле, Сон Хин Мін (Сессеньон, 75), Кейн.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Тоттенхем" розгромив "Црвену Звезду" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів.