RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Шахтар - Динамо: прогнози експертів на матч 10 листопада

10 листопада в матчі 14-го туру чемпіонату України зустрінуться донецький "Шахтар" і київське "Динамо". Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" - "Динамо" буде доступна на "Апострофі". Своїми прогнозами на результат зустрічі поділилися відомі українські експерти.

Популярний ведучий і журналіст Ігор Циганик висловив думку, що в матчі не обійдеться без пенальті, а підсумковий результат виявиться нічийним.

"Гірники" мають на один день більше для відновлення, ніж "Динамо". Кияни зіграли непоганий поєдинок в Копенгагені. Є проблеми не стільки з реалізацією, скільки з доведенням епізоду до удару по м'ячу. Дуже багато перспективних атак не мають логічного завершення. З цим теж є проблеми. Контратаки дуже непогані, агресія є, команда витримала всі 90 хвилин, тобто фізично всі гравці готові. Ризикну припустити, що обидві команди заб'ють, в грі буде пенальті, а поєдинок завершиться внічию", - наводить слова Циганик Bookmaker-ratings.

Колишній нападаючий збірної України Сергій Нагорняк назвав майбутній поєдинок останнім шансом для "Динамо" повернутися в чемпіонську гонку.

"Думаю, що всіх нас чекає така ж запекла і безкомпромісна гра між гірниками і киянами, як і недавно в Кубку України. Схоже, що майбутній матч - це останній шанс для "Динамо" вклинитися в чемпіонську гонку. Для "Шахтаря" ж гра в Харкові - можливість закрити питання з чемпіонством і природно "гірники" постараються скористатися цим шансом. У разі їх перемоги інтрига в боротьбі за "золото" помре остаточно", - сказав Нагорняк в інтерв'ю сайту "Динамо" Київ від "Шурика".

Відомий футбольний менеджер і експерт В'ячеслав Заховайло вважає, що команди зіграють внічию, а також не виключає червоних карток.

"Опорна зона "Динамо" зараз на картках. Не буде Сидорчука, Буяльський тільки відновився після травми. Я очікую появу в центрі Циганкова, Шапаренко і Гармаша. Денис буде в складі, тому можна спробувати поставити його на червону картку. Гармаш не встигатиме за опонентами , тому буде стрибати в ноги, битися, а потім розмовляти з арбітрами.

Все складається на користь "Шахтаря". Але, незважаючи на все це, прогнозую, що буде бойова нічия. Каштру нічого не вигравав і не вміє тримати удар, як мені розповідали колеги, які працюють на португальському ринку", - цитує Заховайло сайт "Динамо" Київ від "Шурика".

Колишній футболіст "Динамо" Владислав Ващук заявив, що обидві команди будуть прагнути продемонструвати на полі свої найкращі якості.

"Я думаю, що обидві команди намагатимуться показати найкращу гру. "Шахтар" точно захоче взяти реванш, а "Динамо" - довести, що вони дійсно сильніші зараз. Так що подивимося, що обидві команди приготують на матч. Не варто забувати, що у обох команд є важливі гравці, які пропустять цю гру. Побачимо, хто краще підготується до матчу. А придумувати тут нічого. Потрібно виходити і грати", - цитує Ващука Sport.ua.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 13-му турі чемпіонату України "Шахтар" здобув розгромну перемогу над "Карпатами", а "Динамо" в меншості крупно перемогло "Львів".