RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Чудо-гол врятував "кажанів" у матчі Ліги чемпіонів з "Челсі"

"Валенсія" і "Челсі" зіграли внічию в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч завершилася з рахунком 2:2.

Рахунок у матчі був відкритий на 40-й хвилині. Карлос Солер ударом у дотик пробив Кепу Аррісабалагу після навісу Родріго. Однак вже через хвилину "Челсі" відігрався. Матео Ковачич підібрав м'яч перед штрафним майданчиком господарів і пробив точно у правий від Яспера Сіллессена кут.

Практично відразу ж після перерви гості вийшли вперед. Крістіан Пулішич скористався помилкою в обороні "Валенсії" і з близької відстані переграв Сіллессена. На 65-й хвилині господарі могли зрівняти рахунок, проте Даніель Парехо не реалізував пенальті - його удар відбив Аррісабалага. Виправив помилку партнера по команді Даніель Васс. На 82-й хвилині він вразив ворота гостей диво-ударом з правого флангу.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Група H. 5-й тур

ВАЛЕНСІЯ Іспанія - ЧЕЛСІ Англія - 2:2

Голи: Солер, 40; Ковачич, 41; Пулішич, 51; Васс, 82.

Нереалізований пенальті: Парехо, 65.

Валенсія: Сіллессен, Хауме (Гамейро, 67), Гарай, Габріель, Гайя, Торрес (Коклен, 74), Парехо, Васс, Солер (Кан Ін Лі, 78), Родріго, Гомес.

Челсі: Аррісабалага, Аспілікуета, Зума, Крістенсен, Джеймс, Жоржиньо (Емерсон, 72), Канте, Ковачич, Пулішич, Абрахам (Батшуайі, 46), Вілліан (Маунт, 80).

НАЙКРАЩІ МОМЕНТИ ПЕРШОГО ТАЙМУ:

НАЙКРАЩІ МОМЕНТИ ДРУГОГО ТАЙМУ:

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Лондон побачив фантастичне видовище в Лізі чемпіонів.