RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Мессі приніс "Барселоні" перемогу у важкому матчі з "Атлетіко": відеоогляд

У матчі 15-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" в гостях обіграла "Атлетіко" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано".

"Атлетіко" захопив ініціативу з перших хвилин і незабаром міг відкривати рахунок. Після прострілу у виконанні Ермосо м'яч влучив у Фірпо і від нього відскочив у стійку. Незабаром Ермосо в упор розстрілював тер Штегена, але німецький голкіпер неймовірним чином відбив м'яч задньою поверхнею стегна. В кінці тайму команди обмінялися відмінними моментами після кутових. Спочатку удар Морати в блискучому стрибку відбив тер Штеген, а потім Піке пробив в поперечину.

У другому таймі йшла більш рівна гра. На 72-й хвилині Корреа п'ятою замикав простріл, але Роберто вибив м'яч з порожніх воріт. Кульмінація матчу сталася на 86-й хвилині. Мессі отримав пас на фланзі, змістився в центр, обігрався з Суаресом і пробив точно в нижній кут.

Завдяки перемозі "Барселона" вийшла на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. "Атлетіко" залишився на шостій позиції.

У 16-му турі "Барселона" вдома зустрінеться з "Мальоркою". Матч відбудеться 7 грудня. "Атлетіко" на виїзді зіграє з "Вільярреалом" (6 грудня).

"Атлетіко" - "Барселона" - 0:1 (0:0)
Гол: Мессі (86)

"Атлетіко": Облак, Тріпп'єр, Ермосо, Феліпе, Сауль, Еррера (Лоді, 87), Коке, Корреа (Лемар, 73), Парті, Феліш (Вітоло, 66), Мората.

"Барселона": тер Штеген, Фірпо, Піке (Умтіті, 83), Лангле, Роберто, де Йонг, Ракітіч, Артур (Відаль, 73), Суарес, Грізманн, Мессі.

Попередження: Парті (8), Фірпо (18), Корреа (21), Піке (32), Ракітіч (51), Лангле (65), Вітоло (69), Феліпе (73).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 13-му турі чемпіонату Іспанії "Барселона" розгромила "Сельту".